Over

Organisatie Talent Fabriek is Wendy Stammis. Wie is Wendy?

Talent voor organiseren zit in mijn DNA. Na mijn HBO opleiding Toeristisch Management Assistent begin jaren negentig ging ik aan de slag als reisadviseuse bij een touroperator. Wauw wat was dat cool! Klanten helpen bij het samenstellen van hun perfecte reis, of er toch voor kunnen zorgen dat er toch een plekje vrijkwam op die volgeboekte vlucht. Het gaf mij een kick om iemand echt blij te maken of te ontzorgen.

Dat ontzorgen en organiseren bleef ook in mijn latere functies als office manager, personal assistant, facilitymanager en eventmanager altijd de rode draad. En het allerbelangrijkste naast dat de mensen en klanten blij werden, ik werd er zelf ook gelukkig van.

Waarom dan toch voor mij zelf begonnen? Eind 2014 kreeg ik te horen dat mijn arbeidscontract na twee keer verlengen geen derde maal verlengd zou worden. Toen heb ik besloten het anders te gaan doen. Het ontzorgen van anderen kon ik ook op een andere manier gaan doen, namelijk vanuit mijn eigen bedrijf.

Wauw wat ben ik daar blij van geworden! Ik kan namelijk zeggen dat ik het allerleukste werk heb en dat werk  doe ik ook nog eens voor de allerleukste klanten ter wereld. Daarbij geeft het mij ook de vrijheid om tijd te besteden aan mijn gezin, vrienden en mijn grootste hobby hardlopen.

Dromen en wensen heb ik nog steeds hoor. Ik ontdek graag nieuwe dingen en deel dit graag met anderen, ik geloof erin dat je samen tot het beste resultaat kunt komen.

Nieuwsgierig naar waar ik jou bij kan helpen, of wil je mij beter leren kennen. Neem vrijblijvend contact met mij op via mail of telefoon, Skype kan ook 😉

#enthousiast #servicegericht #organisatietalent #accuraat #snel #helder #efficiënt #hulpvaardig

 

 

Een reactie plaatsen