Blog

Hoe hou jij jezelf fit?

Omdat ik als virtual assistant (VA)* voor verschillende klanten (soms) tegelijkertijd werk, is het belangrijk dat ik gefocust blijf. Die focus kun je naar mijn idee alleen behouden als jezelf fit voelt. En hoe doe je dat dan? Mijn energiebron is sport, van Zumba, Bootcamp, Pilatus tot hardlopen.

Mijn vraag aan jou: hoe hou jij jezelf fit? Lees hier verder…..

Published on 

Samen bouwen 😉

Hebben jullie dat ook? Ik begin vandaag maar eens met een directe vraag. En ik ben echt benieuwd, dus laat gerust na het lezen je reactie achter.

Bij bijna alles wat ik doe, zoek ik onbewust, althans ik denk dat het onbewust gebeurt, naar een bijpassend liedje. Vorige week bijvoorbeeld maakte ik tijdens een hardlooprondje een foto van een trap in de Schoorlse Duinen en baf de link met The Only Way Is Up van Yazz zat vervolgens de hele dag in mijn hoofd. Lees hier verder…..

Published on 

Netwerken, hoe doe jij dat?

Hoe bouw jij je netwerk op? Persoonlijk heb ik niet zo veel met de standaard netwerkborrels, -lunches en andere bijeenkomsten. En nee, ik ben niet verlegen, leg makkelijk contact en hou van een goed gesprek. Maar net als op een druk verjaardagsfeestje, mis ik het persoonlijke gesprek. Als VA, PA en Office Supporter is het natuurlijk wel van belang een netwerk op te bouwen. Dus hoe pak ik dat dan wel aan? Lees hier verder…..

Published on 

“Ik hou van hobby’s”​ – Hoe het hardlopen mij ook in mijn werk vooruit helpt

De vraag “Wat zijn je hobby’s?” komt nog wel wel eens voorbij tijdens sollicitatie en of aquisitiegespreken. Ten minste dat is mijn ervaring. En ik kan er niets aan doen, maar ik moet dan altijd aan die grappige reclame uit de jaren 90 denken? Lees hier verder……

Published on 

Bizar bijzondere afwijzing 🙂

Wie wel eens gesolliciteerd heeft (wie niet?!😉 ), heeft ze vast wel eens voorbij zien komen, die standaard afwijzingen, met een verkeerde naam (vast vergeten aan te passen), of nog een leeg veld in de tekst, waar de reden waarom jij niet de juiste kandidaat was, ingevuld moest worden,  of nog erger helemaal geen bericht dat je het niet geworden bent. Lees hier verder…….

Published on 

Waarom plaats ik vacatures op mijn zakelijke Facebookpagina?

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld, ‘Waarom deel jij zo vaak vacatures op je zakelijke Facebookpagina?” Lees hier verder…..

Published on February 16, 2017