Referenties

Wendy heb ik leren kennen in mijn functie als secretaris van de Vereniging voor Lifeplanners Nederland (VLPN). Het begeleiden en faciliteren van de ruimte bij Zuidpark voor onze bijeenkomsten, verliep altijd vlekkeloos. Dit mede door een fijne en open communicatie. Ik kan haar alleen maar van harte aanbevelen.

Leontine van Roosmalen / (Financial) Life Planner at Dare to Live now

Tijdens een informatiemarkt over schoon en slim vervoer vanuit gemeente Amsterdam heb ik samengewerkt met Wendy. Ik zeg samen, want zo voelde het. Er waren veel laatste momentdingen, waarbij Wendy enorm meedacht. Je kon merken dat zij ook echt wilde dat het evenement een succes zou zijn. Zij is erg enthousiast en straalt dat ook uit. In het kort, zeer enthousiast, meedenkend, oplossend en professioneel.

Nadine Bandstra / Evenementenorganisator Gemeente Amsterdam

Als huurder van Zuidpark en eerste aanspreekpunt op het gebied van facilitaire zaken heb ik veel met Wendy mogen samenwerken. Ik heb haar leren kennen als een zeer vakkundig persoon die weet waar ze het over heeft en haar ‘mannetje’ staat wanneer nodig. Haar enthousiasme straalt door in haar werk en mede door haar daadkrachtige aanpak kan je erop vertrouwen dat ze doet wat ze zegt. Daarnaast is Wendy door haar open en plezierige houding een zeer fijn persoon om mee samen te werken!

Marianne Wolkers / Office Manager Emesa

Namens Yacht Group Nederland en Randstad in het algemeen, namens mij in het bijzonder, wil ik je bedanken voor je goede zorgen richting de residents in Zuidpark.
Wat ons betreft ben je zeker van toegevoegde waarde geweest en hebben ons altijd geserviced gevoeld in al onze vragen en verzoeken.
Je hebt je staande gehouden in een complexe werkomgeving en mede inhoud gegeven aan het concept op Zuidpark, met als doel de residents te binden en te werken aan het realiseren van gezamelijke duurzame groei.
Dus, we gaan je zeker missen daar!

Ewald Tijhaar / Manager Housing & Facilities at Yacht BV

Sinds 1994 ken ik Wendy als de enthousiaste allesdoener en alleskunner die elke manager zich zou wensen. Een half woord is genoeg. Het belang van het bedrijf staat bij Wendy altijd voorop. Alle voorkomende werkzaamheden worden snel en accuraat gedaan. Behalve office management betrof dit ook boekhouding, het onderhouden van commerciële klantencontacten en werkzaamheden in relatie tot leveranciers en kwaliteitsmanagement.

Rene de Graaf / Directeur at Brown & Serve Bake Off

Reliable & trustworthy employee with a high integrity, working with Wendy was a pleasure very capable lady. Very good at implementating a systems. I highly recommend Wendy.

Beverley Bracken CEO at People IV Holding

Een reactie plaatsen