Organisatie Talent Fabriek

Iets te organiseren, ik neem u alles uit handen

Organisatie Talent Fabriek


Organisatie Talent Fabriek is Wendy Stammis. En wie is Wendy: Na 20 jaar ervaring in functies als Office Manager, Personal Assistant en Facility Manager in diverse uiteenlopende organisaties ben ik breed inzetbaar.

Enthousiast en servicegericht

Een enthousiaste en energieke aanpak symboliseert mij. Met een open en positieve houding benader ik nieuwe uitdagingen en mensen die op mijn pad komen. Ik ontdek graag nieuwe dingen en deel dit graag met anderen, ik geloof erin dat je samen tot het beste resultaat kunt komen. Ik haal voldoening uit het ontzorgen van anderen, ben zeer servicegericht en denk altijd in oplossingen in plaats van problemen.

Een vlekkeloos verloop 

Situaties waarin extra handjes nodig zijn, bijvoorbeeld tijdens ziekte, zwangerschapsverlof of vakantie. Iemand die snel en flexibel kan inspringen en waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Iemand die ervoor zorgt dat zaken vlekkeloos doorlopen. 

Iets te organiseren, ik neem u alles uit handen 

U wilt een bijeenkomst, congres, opening of evenement organiseren maar u heeft geen tijd voor de uitvoering hiervan. U wilt echter wel dat de betreffende bijeenkomst professioneel wordt georganiseerd met oog voor detail. Ik denk met u mee, verzorg de gehele uitvoering en treed tijdens het evenement op als gastvrouw. Ook hiervoor kunt u mij inschakelen.